Naar inhoud

De Kunstacademie in beeld!

Praktisch

Een initiatief vanKunstacademie
Waar

De Halle

Markt 1

2440 Geel

Wanneervrijdag 3 juli 2020 - zondag 23 augustus 2020
Van13.00 uur - 17.00 uur
Prijs

Gratis

Info

Tijdens deze zomervakantie zal er uitzonderlijk artistiek jaarwerk van onze leerlingen getoond worden in de Halle. Door de Corona perikelen konden onze vaste tentoonstellingen van de afstudeerprojecten en het atelierwerk eind juni spijtig genoeg niet doorgaan.

Geheel onverwacht kreeg de academie onlangs de vraag om een zomertentoonstelling op te bouwen in De Halle, want ook daar strooide Corona roet in de normale programmatie. En jaja – flexibel zijn én creatief omspringen met veranderingen zit onze leraars-kunstenaars in de genen. Ze boksten op korte tijd een mooie Halle-expo in elkaar.

Wat zal er te zien zijn?
De tentoonstelling biedt een staalkaart van wat er in de academie het voorbije schooljaar werd gecreëerd door de leerlingen. Het is een boeiende selectie van zowel atelierwerk in de vorm van tekeningen, schilderijen, keramiek, grafisch en digitaal werk als van kunstwerken die via e-learning thuis werden gemaakt tijdens de lockdown periode. Er kwam een zeer verrassende tentoonstelling uit de bus!

Ga dus zeker kijken in de Halle! De expo is gratis toegankelijk vanaf 3 juli t.e.m. 23 augustus, telkens op dinsdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 10u tot 17u.