Affichewedstrijd

We maken een groot Instagram-kunstwerk
#KUNSTACADEMIEGEEL

Ben je jonger dan 18 jaar? Doe dan mee aan de wedstrijd van de Academie Beeldende en Audiovisuele Kunsten Geel. Maak een kunstwerk op de achterzijde van de poster (de zijde met het grote witte vlak), je kan het bestand onderaan downloaden. Maak er een foto van en zet die op jouw Instagram met de hashtag #kunstacademiegeel. Of mail hem naar wedstrijd@kunstacademiegeel.be. We maken een groot kunstwerk in de Instagramfeed.

De 6 foto's met de meeste likes hangen we in het groot tegen de gevel van de ateliers van de Waaiburg. De wedstrijd loopt van 12 juni tot 31 augustus 2021.

Handige tips: 

  • Je weet niet welke tekening er in de Instagram feed naast, boven of onder de jouwe komt. Daarom teken je verder vanaf de (gele) lijntjes. Dan past alles in elkaar.
  • Als je een foto plaatst op Instagram, knip hem dan mooi vierkant uit zodat je enkel je kunstwerk ziet, zonder jezelf of de rest van de pagina. 
  • Je kan de poster ook op karton kleven voor een stevigere ondergrond.
  • Natuurlijk mag je de wedstrijd ook naar je vrienden doorsturen.
  • Alle kunstvormen zijn toegelaten: schilderen, tekenen, collage, digitaal,...  zolang het kunstwerk maar op de poster kan en aansluit met de gele lijntjes.