Naar inhoud

Posterwedstrijd: win een gratis inschrijving aan onze academie

Volgende week zal er een knalrode poster in je brievenbus belanden … gooi deze niet meteen bij het oud papier, want hij is echt geld waard!

Doe mee aan de kunstwedstrijd van de Academie Beeldende en Audiovisuele Kunsten Geel. Maak een kunstwerk op de achterzijde van deze poster (de kant met de rode rand) en hang deze voor je raam. Maak er een foto van en zet die online met de hashtag #kunstacademiegeel. De foto met de meeste likes wint een gratis inschrijving voor onze academie. De wedstrijd loopt van 5 juni tot 31 augustus 2020.

WEDSTRIJDREGLEMENT

De academie BAK Geel schrijft een kunstwedstrijd uit waaraan iedereen kan deelnemen. Tussen 5 juni en 31 augustus 2020 kan iedereen een foto van zijn/haar kunstwerk posten op Instagram of Facebook met de hashtag #kunstacademiegeel. Daar kan aan de hand van het aantal likes gestemd worden voor de prijs.  Van 1 sept tot eind 2020 zullen de winnende posters tentoongesteld worden in de academie.

Deelnemen aan de wedstrijd houdt in dat de deelnemer het reglement aanvaardt.

De deelnemer heeft volledige artistieke vrijheid. Het kunstwerk moet gemaakt worden op een speciaal postervel (affiche die je per post toegestuurd kreeg of onderaan deze pagina te downloaden) en heeft in de brede zin verband met de academie.

De wedstrijd staat open voor iedereen. Minderjarigen mogen enkel deelnemen aan de wedstrijd met voorafgaande toestemming van hun ouder(s) of persoon die het ouderlijke gezag uitoefent.

Elke deelnemer verklaart uitdrukkelijk dat hij/zij de maker is van elk van de deelnemende inzendingen, dat hij/zij beschikt over alle daaraan verbonden rechten en dat hij de nodige toelatingen heeft en bezit om die te presenteren. Door het inzenden van een kunstwerk, stemmen de deelnemers in met het kosteloos gebruik en publicatie van hun ingezonden werk.

De academie BAK Geel kan niet verantwoordelijk gesteld worden in geval van een klacht van een derde partij in verband met de overtreding van de rechten of in geval van schade gelinkt aan het onderwerp of object van de deelnemende kunstwerk.

De publieksjury 'liket' de foto's op Facebook en Instagram. De foto met de meeste likes (op Facebook en Instagram samen) wint en krijgt de prijs. Door zijn deelname aanvaardt de deelnemer de beslissing van de jury. Er is geen betwisting mogelijk.

De prijzenpot bestaat uit:

  • 1 prijs per leeftijdscategorie
  • 1e en 2e graad (6-11 jaar): een gratis inschrijving* aan de academie BAK Geel voor  schooljaar 2020-2021
  • 3e graad (12-17 jaar): een gratis inschrijving* aan de academie BAK Geel voor  schooljaar 2020-2021
  • 4e graad (18+): tot 24 jaar een gratis inschrijving* aan de academie BAK Geel voor schooljaar 2020-2021, +24 jaar -50%* op de inschrijving.

*of een terugbetaling als die al gebeurde

De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht.

De deelnemers verlenen de academie van Geel de toestemming om, zonder daartoe enige vergoeding verschuldigd te zijn, de deelnemende foto's verder te gebruiken in hun sociale mediastrategie en andere communicatie, mits vermelding van de kunstenaar.

Eventuele aanpassingen aan het reglement zullen bekendgemaakt worden via de website en sociale media.

In geval van misbruik, misleiding of bedrog behoudt de academie beeldende en audiovisuele kunsten Geel zich uitdrukkelijk het recht voor de betrokken deelnemer(s) van deelname aan deze wedstrijd uit te sluiten.

Downloads

Datum van het bericht: zondag 24 mei 2020
Alle nieuws