Naar inhoud

Gratis proefles mogelijk tot 26 september

Nu Corona ons sociale en culturele leven grotendeels lam legde, kan kunst je de broodnodige houvast bieden. Jezelf inschrijven in de academie is een fantastische remedie tegen stilstand in het leven. De academie is een boeiende omgeving waar je geweldige leraars en fantastische medeleerlingen ontmoet.
 

Ken of ben jij iemand die interesse heeft maar toch nog twijfelt of de stap niet helemaal durft te zetten? Tot 26 september bieden we de kans om een gratis proefles te volgen! Laat je leiden door je nieuwsgierigheid en kom eerst de ateliersfeer opsnuiven. Tijdens de proefles kan je kennis maken met de leerkrachten en zelf meteen al creatief aan de slag gaan. Pas dan maak je een beslissing!
 
WIE KAN EEN PROEFLES VOLGEN?
Iedereen vanaf 6 jaar: kinderen, jongeren, volwassenen, mensen met een beperking, jongeren met speciale zorgen zoals ASS. Geen vooropleiding maar wél mondmasker vereist!
 
INSCHRIJVEN VOOR EEN PROEFLES
Als je een proefles wil volgen, moet je je eerst registreren. Dat kan telefonisch (014 56 65 60), via mail (karolien.dauwen@geel.be) of spring gewoon even binnen op het secretariaat in de Kollegestraat 118.

Datum van het bericht: zaterdag 29 augustus 2020
Alle nieuws