Naar inhoud

Proclaimer

Geel.be vormt de toegangspoort tot informatie van de stad Geel. Met dit digitaal platform willen wij je snel en eenvoudig je weg laten vinden in onze stad.

1. Over de inhoud van www.geel.be
Van de gemeentelijke informatie mag je het volgende verwachten:

  • We streven er naar de inhoud zo actueel mogelijk te houden.
  • We streven naar begrijpelijk taalgebruik.
  • Bij vragen, idee├źn of suggesties ontvang je zo spoedig mogelijk een ontvangstbevestiging of reactie.

2. Over de toegankelijkheid van www.geel.be
Onze website bevordert de toegankelijkheid voor mensen met een handicap en senioren.

3. Contact
Via info@geel.be kan je alle vragen over stedelijke informatie stellen zoals vragen aan het college van burgemeester en schepenen en algemene vragen over bestuur en beleid. Bij de verschillende diensten kan je de rechtstreekse e-mailadressen terugvinden die je misschien vlugger en beter kunnen antwoorden. Je kan ook de emailadressen van onze bestuursleden terugvinden op deze site onder het thema 'bestuur'. Via webmaster@geel.be kan je terecht voor vragen over de website. Wil je in alle gevallen je naam en het e-mailadres waarmee we je kunnen bereiken vermelden?

4. Privacy
Informatie, verkregen uit bezoek aan ons digitaal platform, wordt alleen gebruikt ter verbetering van de site en voor bezoekersstatistieken. Persoonsinformatie wordt uitsluitend gebruikt voor de beantwoording van vragen of suggesties.

5. Auteursrecht
Persoonlijk gebruik, dat wil zeggen niet-commercieel gebruik, van de inhoud van deze site is toegestaan. Het stadsbestuur behoudt zich het auteursrecht voor van stedelijke informatie op ons digitaal platform, zoals de geplaatste berichten, beeldmerken, logo's, illustraties en foto's. Wil je hiervan toch gebruik van maken, stuur dan vooraf een aanvraag via e-mail naar de informatieambtenaar.

6. Fouten of onvolledige informatie op www.geel.be

We besteden veel zorg aan de creatie van deze website. De informatie erop komt van betrouwbare bronnen en werd waar mogelijk zorgvuldig nagekeken. Constateer je fouten of onvolledig informatie? Wij stellen je reactie op prijs! Laat het ons weten via webmaster@geel.be. Het gemeentebestuur werkt zoveel mogelijk met gegevens van authentieke bronnen, waardoor de kans op fouten of onvolledige informatie wordt verkleind.

7. Niet-gemeentelijke informatie
Op de stedelijke website zal je niet alleen informatie van het bestuur en zijn dienstverlening vinden maar ook van derden, zoals verenigingen en bedrijven in de gemeente. Iedere deelnemende partner is zelf verantwoordelijk voor de gepubliceerde informatie.

8. E-mail proclaimer
De stad Geel streeft naar een optimale dienstverlening en zorgvuldige afhandeling van vragen. Mocht een mail vanuit het stadsbestuur (@geel.be) toch niet voor jou bestemd zijn, stel dan de afzender hiervan op de hoogte. De stad aanvaardt geen aansprakelijkheid bij onjuiste ontvangst. Reageer je via de e-mailadressen van de website dan ontvang je binnen vijf werkdagen bericht. De stad Geel maakt geen gebruik van e-mail voor het nemen van besluiten of het sluiten van overeenkomsten.